ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Copil de 3 ani și mama sa, dispăruți în zona Tărlungeni

Publicat: luni, 22 Aprilie 2019 , ora 12.08

UPDATE 13:50 Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, minorul și mama acestuia au fost găsiți. Amandoi au fost preluați de către organele de poliție și sunt teferi, dar slăbiți.

............................................................................................................................................................. 

Polițiștii din Brașov caută o femeie în vârstă de 40 ani și un minor în vârstă de 3 ani care au dispărut după ce au ieșit la plimbare, duminică seara și nu s-au mai întors.

Aceștia se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, comuna Tărlungeni, împreună cu alți membri ai familiei. Femeia are 1,70 m înălțime, 55 kg, față ovală, ochi albaștri, părul șaten, prins la spate în coadă.

La data plecării purta o geacă de fâș, lungă, de culoare albastru închis și o pereche de jeanși.

Minorul are circa un metru înălțime, ochii mari, negri, față ovală, păr castaniu. Purta o geacă de fâș de culoare roșie, o bluză de culoare albă și era încălțat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale de culoare roșie, cu inscripția ,,190,,.

Persoanele care pot furniza informații sunt rugate să sune imediat la numărul de urgență 112!

Saviana Russu