ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sportivii secției de hochei de la Corona Brașov au fost felicitați la Primărie

Publicat: joi, 25 Aprilie 2019 , ora 16.14

Festivitate deosebită la Primăria Brașov : sportivi din mai multe generații, componenți ai secției de hochei de la Corona Brașov au fost felicitați, public, de primarul municipiului Brașov, pentru titlurile naționale câștigate de seniori și de categoriile de copii Under 14 și Under 12.

Primarul George Scripcaru a precizat că este mulțumit de performața hocheiștilor Brașovului, care au demonstrat că, atunci când există organizare și obiective clare, totul este posibil.

Căpitanul echipei de seniori, Roberto Gliga, a trecut în revistă încercările sportive majore ale Coronei Brașov care, în cele din urmă, au fost depășite, astfel încât echipa Brașovului a devenit campioană națională.

Primarul George Scripcaru le-a dat hocheiștilor o veste bună : ei vor fi premiați cel mai probabil luna viitoare, după ce Consiliul Local va aproba sumele propuse ca premii, pentru performanțele echipelor de copii și seniori.

Dorin Dușa