ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Regia Autonomă de Transport îi trimite pe brașoveni la Teatru

Publicat: miercuri, 8 Mai 2019 , ora 14.52

Invitații gratuite la Teatru pentru brașovenii care își fac abonamente pe liniile mijloacelor de transport în comun. Joi, 9 mai, Regia Autonomă de Transport oferă, în mod gratuit, opt invitații duble la un spectacol ce va avea loc pe scena Teatrului ”Sică Alexandrescu”.

Cele opt invitații sunt pentru câte două persoane, la spectacolul ”Mincinosul” – de Carlo Goldoni, ce se va juca vineri, 10 mai, de la ora 19.00.

Invitațiile vor fi oferite primelor opt persoane care mâine, în intervalul orar 06.00 – 21.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de de la punctul de vânzare situat în stația ”Școala Generală nr. 20”, din cartierul Valea Cetății.

Biletele pentru spectacol au fost oferite, gratuit, de Teatrul Dramatic ”Sică Alexandrescu”, pe baza unui protocol de colaborare existent între Regia Autonomă de Transport și instituția de cultură.

Monica Neacșu