ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primarii din județul Brașov instruiți, la Prefectură, pe tema procesului electoral din 26 mai

Publicat: joi, 16 Mai 2019 , ora 13.59

Primarii din județul Brașov au fost convocați, la Prefectură pentru o instruire cu privire la procesul electoral din 26 mai.

Edilii localităților brașovene au aflat, astfel, că la alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai, în fiecare secție de votare vor fi trei urne fixe. Alegătorii vor primi trei buletine de vot, unul pentru alegerea candidatului pentru Parlamentul European, iar celelalte două pentru referendum.

Mai exact, câte un buletin pentru fiecare întrebare. La întâlnirea cu primarii au fost prezenți și reprezentanții Biroului Județean Brașov al Autorității Electorale Permanente, care au transmis principalele atribuții ce le revin edililor în desfășurarea în bune condiții a alegerilor, în special privind organizarea și dotarea secțiilor de votare și operarea Registrului Electoral. 

Primarii au fost rugați să verifice încă o dată starea sediilor secțiilor de votare pentru a se asigura de funcționalitatea acestora. 

Adina Chirvasă