ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Nota zero la purtare" la Opera Brașov

Publicat: miercuri, 29 Mai 2019 , ora 10.12

Brașovenii sunt așteptați, atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 18.30, la Opera Brașov, la premiera „Nota zero la purtare", un musical, creat de compozitorul Marius Țeicu, pe un text adaptat de Ada Vertan. Premiera este prezentată pe final de stagiune, la sfârșitul lunii fiind "Traviata", cea care închide stagiunea 2018-2019. Spectacolul aduce în prim-plan viața de liceu, cu conflictele din sălile de clasă, farsele școlărești pline de umor, sfiala primelor întâlniri, durerea eșecurilor și, nu în ultimul rând, preocuparea pentru propriul viitor.

Regia spectacolului este semnată de Silvia Papadopoulos, o tânără care, practic își face debutul ca regizor artistic în instituția brașoveană cu acest spectacol. Povestea pe larg a elevilor de liceu și urmările ei o pot vedea cei care ajung, în week-end, la Operă. Distribuția spectacolului este asigurată de artiști ai Operei Brașov și studenți ai Facultății de Muzică de la Universitatea "Transilvania" Brașov. Biletele pot fi cumpărate de la Opera Brașov, costul unuia fiind de 25 de lei.

Adina Chirvasă