ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Programe cu fonduri europene prin CCI

Publicat: miercuri, 5 Iunie 2019 , ora 16.10

Întreprinderile mici și mijlocii din județul nostru pot accesa fonduri europene prin două programe derulate în această perioadă prin intermediul Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

În 7 mai a fost publicată în Monitorul Oficial schema de minimis pentru Programul național multianual de microindustrializare. Prin acesta, IMM-urile și microîntreprinderile care funcționează de cel puțin un an pot beneficia de asistență financiară nerambursabilă de cel mult 450.000 lei, cu o cofinanțare de 10%.

Bugetul total alocat schemei de minimis este de peste 22,5 milioane lei iar durata de implementare este de 60 de zile lucrătoare, dar nu mai târziu de 15 iunie, anul viitor.

Tot în luna mai a fost publicată și schema de minimis pentru Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață. Aici, IMM-urile pot beneficia de maxim 250.000 lei, tot cu o cofinanțare de 10%. 

Bugetul alocat pentru acest program este de 15,4 milioane lei.

În ambele cazuri, informații suplimentare se pot obține chiar de la Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Sorin Țârcă