ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii își pot spune părerea cu privire la traficul din oraș

Publicat: miercuri, 19 Iunie 2019 , ora 16.51

Brașovenii își pot spune părerea despre traficul din oraș, în cadrul unui chestionar online, pe site-ul Primăriei Municipiului Brașov – brasovcity.ro.

Chestionarul privind mobilitatea populației poate fi completat până în 7 iulie, iar brașovenii pot spune modul în care percep traficul din oraș, problemele cu care se confruntă și soluțiile care ar optimiza circulația în Brașov.

Informațiile obținute în cadrul acestei consultări sunt strict confidențiale, dau asigurări reprezentanții Primăriei municipiului Brașov. Chestionarul va fi folosit pentru dezvoltarea modelului de transport ce va fundamenta studiul de trafic, ce urmează să fie actualizat, practic. Studiul de trafic va sta mai apoi la baza Planului Urbanistic General.

Practic, până la aprobarea Planului Urbanistic General, studiul de trafic va fi fundamentul pentru deciziile pe care le va lua municipalitatea pentru a descongestiona traficul dintr-o anumită zonă, pentru a crește mobilitatea și pentru a reduce poluarea.

Valoarea contractului pentru actualizarea studiului de trafic este de aproape 630 mii lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din bugetul local, iar proiectantul are la dispoziție 12 luni pentru a elabora documentațiile pentru toate zonele vizate.

Adina Chirvasă