ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Autobuzele 22 și 41 vor fi deviate pe strada Lungă

Publicat: miercuri, 19 Iunie 2019 , ora 17.01

Atenție, brașoveni! De joi până sâmbătă, inclusiv, autobuzele 22 și 41 vor avea un traseu modificat și cu un orar ușor modificat, după cum a anunțat conducerea Regiei Autonome de Transport - RAT Brașov.

Schimbările sunt determinate de faptul că, în această perioadă, pe strada Avram Iancu, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Strada Dealul Cetății și intersecția cu Strada Bisericii Române, se vor efectua lucrări de instalare a unei conducte de apă, iar circulația rutieră în zona menționată va fi complet blocată pe ambele sensuri de deplasare.

În aceste condiții, traseul liniei 22 va fi din stația "Sanitas", strada Iuliu Maniu - strada Lungă - strada De Mijloc (stații temporare în zona intersecțiilor cu Străzile Bisericii Române, Școlii și Stadionului) - Stadionul "Tineretului".

Pe sensul de deplasare spre capătul Saturn, autobuzul 22 va avea următorul traseu: Stadionul "Tineretului" - Strada Mihai Viteazul (stație temporară în zona intersecției cu Strada Morii) - Strada Plevnei - Bulevardul Griviței (stație temporară zona Onix) - Hidro A, iar apoi pe traseul obișnuit.

De asemenea, autobuzele de pe linia 41 vor parcurge un traseu modificat, pe ambele sensuri de circulație circulându-se pe itinerariul Livada Poștei - Strada Lungă - Strada Dimitrie Anghel, iar în rest pe traseul obișnuit.

De duminică, cele 2 autobuze vor circula pe traseul obișnuit.

Adina Chirvasă