ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A fost lansată competiția "Rețeaua Campionilor în domeniul integrității" la nivelul administrației publice locale

Publicat: miercuri, 3 Iulie 2019 , ora 11.59

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lansat Competiția 'Rețeaua campionilor în domeniul integrității' la nivelul administrației publice locale.

În cadrul compeției vor fi prezentate și premiate cele mai bune practici anticorupție adoptate/ implementate la nivelul autorităților administrației publice locale, în vederea constituirii unei 'rețele a campionilor în domeniul integrității'.

Prin acest demers, se urmărește angrenarea unui număr cât mai mare de unități administrativ-teritoriale, atât în procesul de implementare a măsurilor anticorupție, precum și în cel de elaborare și evaluare a politicilor publice anticorupție.

Totodată, această competiție vizează și stimularea implicării administrației publice locale în implementarea măsurilor de dezvoltare a integrității, prin promovarea experiențelor unităților administrativ-teritoriale.

Mihai Cojocaru