ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă vă mai puteți înscrie în Crosul Hospice

Publicat: luni, 8 Iulie 2019 , ora 19.35
Ioan Fulică, alergător

Peste 1000 de alergători sunt așteptați, sâmbătă, la startul celei de-a 11 ediții a Crosului Hospice "Aleargă Tu pentru Ei".

Evenimentul va avea loc pe Aleea de sub Tâmpa și deja sunt înscriși alergători de toate vârstele, cu sau fără experiență, de la copii până la seniori. Unul dintre seniori este Ioan Fulică. Aleargă de la primul cros, când era organizat în Parcul Titulescu. La început alerga doar 4 kilometri, acum va alerga 10 kilometri și nu este un efort prea mare.

Ediția din acest an vine cu două noutăți. Pe lângă traseele clasice, de 2, 4 sau 10 kilometri sau cursa copiilor, organizatorii au mai propus două trasee. Unul dintre ele este cursa Speranței, în care sunt aproximativ 50 dintre pacienții Hospice.

Cei care doresc, se mai pot înscrie online, pe site-ul team.hospice.ro, inclusiv în ziua evenimentului sau direct la locul Crosului, cu excepția cursei de 10 kilometri și a celei de ștafetă.

Toate fondurile obținute din taxe de înscrieri, donații și sponsorizări vor fi folosite pentru pacienții Hospice.

Toți alergătorii vor fi recompensați, la final, iar cei mai rapizi vor primi diverse premii. Hospice Casa Speranței este o organizație non-profit care furnizează servicii de îngrijire paliativă gratuite, pentru pacienții cu boli incurabile.

În cei peste 27 de ani de existență, Hospice a adus alinare pentru 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile și familiilor acestora.

Adina Chirvasă