ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes deschid seria recitalurilor la Cerbul de Aur

Publicat: marți, 16 Iulie 2019 , ora 16.16

Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes, doi dintre cei mai apreciați artiști din România, care susțin concerte cu casa închisă și au cucerit topurile muzicale, deschid seria recitalurilor ediției 2019 a Cerbului de Aur.

Festivalul va avea loc în perioada 22 - 25 august, în Piața Sfatului, la Brașov.

În prima seară, pe 22 august, Ștefan Bănică jr. va ridica publicul în picioare, așa cum o face la fiecare concert al său. A doua zi, pe 23 august, va fi rândul Irinei Rimes să urce pe scena din Piața Sfatului!

Acestea nu vor fi singurele recitaluri și momente muzicale speciale. Organizatorii promit și alți artiști îndrăgiți, români și străini, pe scena Festivalului. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pe de altă parte, organizatorii au anunțat deja că au fost puse în vânzare mai multe categorii de bilete, respectiv: Club Cerbul de Aur, VIP, Categoria 1, Categoria 2 și Categoria 3 și abonamente, cu prețuri pornind de la 70 de lei.

Biletele sunt disponibile online și în rețeaua magazinelor partenere și pot fi achiziționate cu opțiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (în format pdf) sau în format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost 0.

Adina Chirvasă