ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalului de Film și Istorii continuă, la Râșnov!

Publicat: luni, 22 Iulie 2019 , ora 16.33

Festivalului de Film și Istorii continuă, la Râșnov, după un prim weekend în care noul spațiu dedicat exclusiv dezbaterilor, amenajat în curtea Școlii Peter Thal din Râșnov, s-a dovedit a fi neîncăpător pentru public, printre care s-au numărat si ambasadorii Hans Klemm și David Saranga.

A doua săptămâna a Festivalului propune alte 15 dezbateri.  

Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, va participa joi, 25 iulie, de la ora 17:00, la o discuție intitulată „Libertate recâștigată – Libertăți pierdute? Dezbatere după 30 de ani.

De asemenea, competiția de film documentar a festivalului va continua, în Cinematograful „Amza Pellea”, cu 6 producții românești și 6 internaționale, cele mai multe dintre ele proiectate în prezența realizatorilor care vor răspunde întrebărilor publicului.  

În seara zilei de joi, 25 iulie, actrița Oana Pellea va susține, în Grădina Cetății Râșnov, o prelegere despre libertate, eveniment urmat de cine-concertul „Femeie în Lună” la care vor participa criticul de cinema Irina Margareta-Nistor și grupul clujean CelloFun.

Bianca Bucă