ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Servicii electronice ale Primăriei, direct pe telefon

Publicat: miercuri, 24 Iulie 2019 , ora 11.11
George Scripcaru, primar municipiul Brașov

My Brașov City – aplicația pentru mobil a Primăriei Municipiului Brașov oferă, de câteva săptămâni, noi servicii electronice care, până acum, puteau fi accesate doar online, de pe calculator.

Astfel, pe lângă raportarea incidentelor – serviciu care poate fi accesat de mai bine de un an, aplicația îi poate ajuta pe brașoveni să ajungă la anumite instituții locale, cu ajutorul navigatorului instalat pe telefon.

De asemenea, aplicația îi poate îndruma pe șoferi și spre locurile de parcare publice. Mai mult, prin aceeași aplicație, direct de pe telefon, se pot face plățile taxelor și impozitelor locale, iar apoi poate fi verificat și istoricul plăților.

Tot prin telefon se pot face programări online pentru buletine, se pot vedea traseele și orarul autobuzelor sau se poate face reîncărcarea cardurilor RATBV. Cu ajutorul aplicației pot fi obținute și permisele de liberă trecere, automat, iar acesta va fi un mare câștig pentru mulți dintre șoferi. 

Totuși, permisele de liberă trecere pentru zona centrală, zona istorică și Drumul Poienii vor fi eliberate tot în modalitatea clasică. Aplicația Mybrasovcity este disponibilă gratuit în magazinul de aplicații pentru sistemele de operare iOS și Android.

Adina Chirvasă