ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cătălin-Laurențiu Borcoman este pe lista scurtă pentru funcția de procuror european

Publicat: joi, 25 Iulie 2019 , ora 11.36

Daniel Horodniceanu, Cătălin-Laurențiu Borcoman și Claudiu Dumitrescu sunt cei trei candidați desemnați de Ministerul Justiției pentru funcția de procuror european.

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Justitiei, ultima etapă pentru desemnarea celor trei candidați la funcția de procuror european s-a încheiat marți, după susținerea interviului de către ultimul candidat înscris în concurs.

Dintre cei opt candidați înscriși inițial, cinci au susținut interviul, doi s-au retras, iar unul a fost respins de comisia de selecție întrucât nu îndeplinea condițiile stabilite. Patru dintre candidații rămași în concurs au susținut interviul în data de 9 iulie, iar cel de-al cincilea în data de 23 iulie.

Cătălin-Laurențiu Borcoman a fost șef al DIICOT Brașov.

Constantin-Claudiu Dumitrescu este șeful Serviciului de combatere a infracțiunilor de corupție împotriva intereselor financiare ale UE din cadrul DNA. În perioada 2011 - 2013, a fost detașat în funcția de șef al Departamentului de Luptă Antifraudă.

Daniel Horodniceanu a condus DIICOT în perioada 2015 - 2018. El a candidat și pentru un al doilea mandat ca șef al DIICOT, dar și pentru postul de procuror general, însă a fost respins de Tudorel Toader.

Mihai Cojocaru