ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Președintele CJ, Adrian Veștea, vizită la Spitalul de Copii

Publicat: joi, 25 Iulie 2019 , ora 12.36

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a verificat stadiul lucrărilor care se efectuează la Spitalul de Pediatrie.

Împreună cu managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, Monica Săbăduși, liderul județean a vizitat Secția de Neuropsihiatrie și Unitatea de Primiri Urgențe.

Doar în acest an, conducerea Spitalului de Copii are în plan să investească aproape 2,9 milioane de lei pentru lucrări de strictă necesitate în diverse compartimente ale acestuia.

În secția de Neuropsihiatrie urmează ca în toate saloanele să fie amenajate grupuri sanitare, să se zugrăvească, să fie înlocuite instalația electrică, ușile, geamurile și să se monteze linoleum.

Alte trei investiții vor fi derulate, la acest spital, mai ales că Adrian Veștea a declarat că sănătatea este o prioritate pentru instituția pe care o conduce.

Sorin Țârcă