ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Razie de amploare printre taximetriștii brașoveni

Publicat: joi, 25 Iulie 2019 , ora 16.38

Taximetriștii brașoveni au fost luați la puricat, astăzi, de echipe mixte formate din polițiști, inspectori de la protecția Consumatorului și reprezentanți ai Primăriei.

În doar două ore, oamenii legii au verificat 73 de vehicule și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală se ridică la 5.600 de lei.

În plus, oamenii legii au reținut un permis de conducere și două certificate de înmatriculare.

Alți 5 taximetriști sunt cercetați pentru că au refuzat preluarea cursei, motiv pentru care vor fi sancționați potrivit legii.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov spun că astfel de acțiuni vor continua, până la jumătatea lunii septembrie și au ca scop eliminarea pirateriei în domeniu și verificarea activității taximetriștilor autorizați; despistarea și sancționarea conducătorilor auto, ce refuză preluarea cursei și care nu emit bonuri fiscale de călătorie, dar și reducerea numărului de accidente în care sunt implicate taxiurile.

Monica Neacșu