ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

2,5 tone de legume și fructe, retrase de pe piața brașoveană, într-o singură zi

Publicat: vineri, 26 Iulie 2019 , ora 16.11

Două tone și jumătate de legume și fructe și peste 500 de litri de băuturi aloolice și răcoritoare au fost confiscate, de polițiștii brașoveni, într-o singură zi.

Oamenii legii au organizat, astăzi, o acțiune de combatere a faptelor ilegale, în domeniul comerțului cu legume-fructe. Cum era de așteptat, neregulile nu au întâziat să apară, astfel că, pe lângă marfa confiscată, polițiștii au aplicat 20 de amenzi a căror valoare totală depășește 130 de mii de lei.

Cele mai multe dintre sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii privind protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicite.

Alți doi agenți economici au fost amendați pentru că nu aveau aparate de marcat electronice fiscale, iar un comerciant s-a ales cu amendă pentru că a încălcat legea privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.

Monica Neacșu