ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Sunetul pietrei” la Racoș

Publicat: joi, 1 August 2019 , ora 14.26

Comuna brașoveană Racoș revine în acest weekend în prim-planul vieții culturale din județul nostru. Festivalul Sunetul Pietrei aduce două concerte în vulcanul stins din localitate, precum și alte evenimente interesante la care sunt așteptați atât locuitorii comunei, cât și cei pasionați de muzică, tradiții, istorie, mâncare sănătoasă și natură sălbatică.

Excursia inedită la situl arheologic este condusă de Muzeul Casa Mureșenilor, prin directorul adjunct al instituției, Ovidiu Savu.

Primele două ediții ale evenimentului s-au numit Ziua Pietrei. Din acest an s-a schimbat denumirea, deoarece festivalul se desfășoară pe parcursul a două zile. Consiliul Județean Brașov a finanțat toate edițiile de până acum.

La ediția de anul trecut, doar la concertul din vulcan au participat circa 800 de persoane. Anul acesta organizatorii se așteaptă la o prezență și mai mare la fiecare reprezentanție, chiar dacă este vorba de două zile cu concerte.

Sorin Țârcă