ACUM:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Starul irlandez Ronan Keating urcă pe scena Cerbului de Aur

Publicat: joi, 1 August 2019 , ora 14.53

Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume va susține un recital în cadrul festivalului Cerbul de Aur. Cântăreț, compozitor, jurat și vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone cu care a lansat șapte albume de studio și numeroase hituri și a vândut 25 de milioane de albume.

A 19-a ediție a Festivalului va avea loc în perioada 22 - 25 august, pe scena de la Brașov urmând să urce nume mari ale muzicii din România și din străinătate. Primele nume anunțate deja fiind Ștefan Bănică jr. și Irina Rimes, însă urmează și alte surprize!

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Biletele pentru Festivalul Concurs Cerbul de Aur 2019 au fost puse în vânzare. Pentru cele patru zile ale Festivalului, organizatorii pun la dispoziție mai multe categorii de bilete cu prețuri pornind de la 70 de lei.

Nucu Jalea