ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)
ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
9.00
Buletin de știri
Apoi:
9.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Încă un autobuz cu remorcă pentru transportul bicicletelor

Publicat: vineri, 2 August 2019 , ora 11.51

Un al doilea autobuz cu remorcă pentru transportul bicicletelor va fi pus în circulație, de mâine, pe ruta Brașov- Poiana Brașov. Cea de a doua remorcă are capacitate de 10 biciclete și este dotată cu sisteme de siguranță pentru prinderea acestora.

Bicicletele vor fi încărcate și descărcate de către proprietari, iar conducătorul auto va verifica dacă acestea sunt prinse corespunzător.

Reprezentanții municipalității brașovene spun că au luat această decizie după ce au constatat că există tot mai multe solicitări în acest sens. Astfel, de mâine, în fiecare week-end și în zilele de sărbători legale, spre Poiană vor circula două autobuze care vor avea remorcă pentru transportul bicicletelor.

Autobuzul de la fix va avea o remorca de 16 locuri, introdusă în luna iunie, iar cel de la și jumătate, o va avea pe cea cu 10 locuri.

Transportul bicicletelor este, și în acest caz, gratuit, iar acest serviciu va fi asigurat, cel puțin, până în luna septembrie.

În continuare, inclusiv în timpul săptămânii, toate celelalte autobuze ale regiei Autonome de Transport Brașov care circulă spre Poiană, sunt prevăzute cu suport pentru 3 biciclete.

Monica Neacșu