ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Irina Rimes aniversează 28 de ani, cu o zi înainte de a urca pe scena Cerbului de Aur

Publicat: sâmbătă, 17 August 2019 , ora 17.41

Irina Rimes va aniversa împlinirea a 28 de ani cu o zi înainte de a urca pe scena Cerbului de Aur, de la Brașov.

Vedetă de top a tinerei generații, Irina Rimes va susține un recital pe scena festivalului pe 23 august, iar în 22 august va sărbători momentul special.

La Brașov, tânăra interpretă va cânta melodii care au consacrat-o, dar și piese de pe noul albul "Cosmos", ce urmează a fi lansat.

Artista din Republica Moldova a mărturisit, într-un interviu cu echipa TVR, că și-a dorit mereu să urce pe scena Festivalului Internațional Cerbul de Aur, iar momentele în care urmărea la televizor transmisiunile TVR din Piața Sfatului din Brașov se numără printre cele mai dragi amintiri ale copilăriei.

Telespectatorii Televiziunii Române au remarcat-o în concursul "Fabrica de staruri", în 2012, când artista din Republica Moldova a ajuns până în finală.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o ediție completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar și romantică! Pe scena din Piața Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ștefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Cei 12 artiști din concurs vor performa în prima și a doua zi a Festivalului, joi și vineri, 22 și 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câștigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Televiziunea Română, în perioada 22 - 25 august.

Adina Chirvasă