ACUM:
10.03
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Fără selfie stick-uri sau aparate foto profesionale la Cerbul de Aur. Reguli de acces

Publicat: marți, 20 August 2019 , ora 16.55
Festivalul Internațional Cerbul de Aur se apropie de start. Accesul publicului se face începând cu ora 19.30, iar porțile vor fi închise la ora 20.45

Pentru a facilita accesul în Piața Sfatului, organizatorii au amenajat 14 porți și 4 puncte de acces A, B1, B2 și C: trei în Strada Mureșenilor și unul în Strada Apollonia Hirscher.

Astfel, spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25 și posesorii de abonamente și bilete VIP sunt rugați să folosească intrarea A din Strada Mureșenilor - cea mai apropiată de scenă, publicul cu bilete pentru locurile plasate începând de la rândul 26 având la dispoziție celelalte trei intrări (B1, B2 și C). 

Accesul spre locurile din tribună se face pe scările aflate în spatele și în partea laterală a tribunei.

Abonamentul trebuie păstrat pe toată perioada de desfășurare a Festivalului. Accesul zilnic al posesorilor de abonament se face în baza acestuia și a unei brățări de acces pe care o vor primi în prima zi a festivalului. Pentru acces, prezentarea celor două elemente este obligatorie, în lipsa unuia dintre ele accesul fiind imposibil.  

Minorii cu vârsta de până la 14 ani au acces în arenă doar însoțiți de un părinte/reprezentant legal. Atât minorii, cât și părinții/reprezentanții legali trebuie să dețină fiecare câte un bilet valabil.

În locația de desfășurare a Festivalului NU va fi permis accesul cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afara perimetrului locației; spray-uri, lasere; arme, obiecte contondente, lanțuri; umbrele; animale de companie; bagaje voluminoase; selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro etc. Lista completă a obiectelor interzise poate fi consultată pe site-ul cerbuldeaur.ro. 

Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

Achiziționarea băuturilor și a produselor alimentare

În locația de desfășurare a festivalului, spectatorii pot achiziționa băuturi răcoritoare, apă, bere cu și fără alcool, cafea, înghețată și gustări. Toate băuturile vor fi vândute numai la pahar. Produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.
Parcările recomandate de autorități pentru public sunt cele din Strada Pieței – lângă Spitalul Regina Maria, Parcarea Bibliotecii Județene – Strada Livada Poștei, Parcarea Centrul Civic și Parcarea Gara Brașov. Plata parcării nu intră în prețul biletului.

Radio Romania Brasov FM