ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Avertizare de călătorie în Spania

Publicat: miercuri, 28 August 2019 , ora 13.13

Românii care intenționează să călătorească în Spania sunt avertizați că zilele următoare, în această țară, vor avea loc fenomene meteorologice extreme, dar și greve în transporturile aeriene și feroviare.

Potrivit Ministerul Afacerilor Externe, autoritățile spaniole au emis o prognoză de fenomene meteorologice extreme după ce, în vestul Peninsulei Iberice, s-a format o depresiune izolată de nivele înalte care se va deplasa peste sudul peninsulei, urmând a se resimți și în zona Balearelor începând din 28 august.


Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul feroviar sau cel aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de compania de căi ferate spaniolă Renfe și de compania aeriană Ryanair, circulația feroviară și zborurile ar putea fi afectate.

Astfel, în zilele de 30 august și 1 septembrie 2019, activitatea în domeniul transportului feroviar, în ceea ce privește serviciile furnizate de compania Renfe, se va desfășura la capacitate redusă, existând posibilitatea modificării coordonatelor de călătorie.

De asemenea, zborurile operate de compania aeriană Ryanair ar putea suferi modificări în următoarele zile din luna septembrie: 1, 2, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 și 29 septembrie 2019.

Mihai Cojocaru