ACUM:
18.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Radiojurnal Radio România
Apoi:
19.15
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Consumatorii de substanțe cu proprietăți psihoactive sunt în atenția Poliției Locale Brașov

Publicat: joi, 29 August 2019 , ora 15.40

De la începutul anului și pînă în prezent, 76 de consumatori de substanțe cu proprietăți psihoactive, aurolac și prenadez, au intrat în atenția Poliției Locale Brașov.

Astfel de persoane dezvoltă un comportanent antisocial, creând un mare disconfort trecătorilor și locuitorilor din cauza consumului de astfel de substanțe. 

O parte dintre aceste persoane au fost identificate, în lunile de vară, de către Agenții Biroului ordine publică 2, care are în atribuții și menținerea ordinii și liniștii publice pe zona Bulevardul Gării – Bulevardul Victoriei. 

Polițiștii locali au capturat, de la acești cetățeni, în ultima săptămână, zeci de flacoane de aurolac, unele sigilate. Cei mai mulți dintre ei sunt adulți, aflați deja în baza de date a instituției. De fiecare dată când au fost surprinși de echipele de intervenție, au fost sancționați și îndrumați către localitățile de domiciliu, ținând cont că acestea sunt singurele măsuri pe care Poliția Locală Brașov le poate aplica, în conformitate cu legislația în vigoare.

Mihai Cojocaru