ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Abia inaugurat, locul de joacă din Triaj a și fost vandalizat

Publicat: joi, 19 Septembrie 2019 , ora 17.35

Parcul nou și locul de joacă, de la intersecția străzilor Pașcani, Hărmanului și Ciceu, din cartierul Triaj, au fost inaugurate, azi, de copiii din cartier.

Lucrările au început din 6 august și aici au fost realizate alei, a fost montat mobilier urban, iar rețeaua de iluminat public a fost extinsă și s-au montat stâlpi de iluminat noi.

Locul de joacă se adresează copiilor cu vârsta între 3 și 14 ani. În el se găsește un castel cu două tobogane (unul tubular și unul descoperit), pod mobil și pod fix, precum și câteva elemente pentru cățărare.

Locul de joacă mai include leagăne - patru pentru copiii mai mari și trei cu asigurare, pentru copii mai mici, învartitoare, elemente pe arc.

Întreaga suprafață a locului de joacă a fost acoperită cu dale de cauciuc. 

Însă, nici bine nu au terminat angajații serviciului de amenajare spații verzi de montat toate elementele, că deja s-au produs câteva acte de vandalism: niște așa-ziși grafferi au măzgălit mai multe dintre noile elemente, ba chiar au scos și două elemente pe arc din lăcașurile lor.

Astfel de fapte reprezintă contravenții care se sancționează cu amendă de la 100 la 500 de lei.

Adina Chirvasă