ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Transport special și pentru elevii din Bartolomeu, de marți

Publicat: vineri, 20 Septembrie 2019 , ora 14.17

Regia Autonomă de Transport Brașov va începe, de săptămâna viitoare, să efectueze transport special, gratuit, pentru elevii din Bartolomeu.

Practic, marți, 24 septembrie, se va efectua acest transport special, din capătul de linie "Municipal" - cartierul Bartolomeu, pentru elevii din ciclul primar, cadrele didactice și nedidactice ale Școlii Gimnaziale nr. 6 "Iacob Mureșianu" și ale Colegiului Național "Johannes Honterus".

Pentru această a doua fază de implementare a proiectului de transport special de elevi, RATBV va aloca trei autobuze ce vor pleca spre unitățile școlare din capătul de linie "Municipal", urmând să parcurgă traseul Calea Făgărașului - Strada lungă - Livada Poștei - Strada Mureșenilor - Șirul L. van Beethoven.

În ceea ce privește orarul de circulație autobuzele vor pleca la ora 07.25, din capătul de linie și vor opri doar în următoarele stații: ora 07.35 - cap linie Livada Poștei, ora 07.40 - stație specială pe șirul L. van Beethoven.

Acest proiect - pilot, inițiat de Primăria Municipiului Brașov, a început din data de 10 septembrie și va fi menținut până la data în care se intră în vacanța de iarnă a elevilor (20 decembrie a.c.), respectiv fără zilele de sâmbătă și duminică, fără zilele de sărbători legale și cele din perioada vacanțelor școlare.

Autobuzele care vor circula în cadrul acestui proiect - pilot vor purta pe tabelele informative de traseu mesajul "Transport elevi".

Introducerea acestui nou traseu nu afectează programul, traseul sau capacitatea de transport a liniei de transport elevi ce pleacă din capătul de linie "Poienelor" - Astra.

Bianca Bucă