ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

White Carpathia, premieră la Brașov, în acest weekend

Publicat: marți, 24 Septembrie 2019 , ora 13.54

White Carpathia, al cincilea și ultimul episod din Wild Carpathia, va fi prezentat în premieră pentru Brașov.

Charlie Ottley, producătorul britanic al filmului, spune că filmările au început în 22 decembrie și s-au terminat în aprilie, pentru că a vrut să prindă întreg sezonul rece.

În film apar imagini de o rară frumusețe din zona Brașov, din Maramureș, Harghita, Castelul Peleș și multe alte zone montane superbe din țara noastră.

"Am fost întâmpinați cu căldură și ospitalitate de toată lumea. Ne-au ajutat. Am avut o echipă uriașă de voluntari. Cel mai bun exemplu este cel al localnicilor care s-au arătat foarte entuziaști și ne-au condus în zonele în care găseam viață sălbatică", a declarat Charlie Ottley.

Filmul va fi difuzat pe TVR și pe mai multe canale private din România, deoarece Charlie Ottley își dorește ca românii să vadă primii acest documentar.

Legăturile produătorului cu diverse rețele internaționale TV îi oferă acestuia siguranța că și acest episod va fi văzut în întreaga lume.

"Difuzarea în străinătate va exista pentru că avem contacte cu Netflix și Discovery, astfel că vom merge la ei, ne vom întâlni și le vom arăta filmul și va fi difuzat și acest episod, așa cum s-a întâmplat și cu precedentele. Sperăm că vor fi de acord că filmul este suficient de frumos și interesant pentru a-l difuza și pe aceste rețele", a mai adăugat Charlie Ottley.

Primăria Brașov a sprijinit cu 10.000 de euro realizarea acestui film, prin intermediul Agenției Metropolitane Brașov.

Premiera brașoveană va putea fi văzută sâmbătă, de la ora 18:00, în Piața Sfântul Ioan.

Sorin Țârcă