ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului de Copii, renovată

Publicat: joi, 26 Septembrie 2019 , ora 15.10

Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului de Copii a fost renovată, iar Brașovul are cea mai frumoasă și mai prietenoasă secție de acest gen din țară, potrivit șefei secției, medicul Laura Popescu.

Acum nu doar micii pacienți se bucură de condițiile oferite pe această secție, ci chiar și personalul spitalului vine cu mai mare plăcere la muncă.

Ultima renovare aici a avut loc în urmă cu 12 ani, însă atunci lucrările s-au făcut din sponsorizări, iar amploarea lor a fost mult mai mică.

Acum vorbim de un regim hotelier și de dotări dintre cele mai noi, care îi fac pe medicii și asistentele de aici să nu mai fie invidioși pe colegii lor care aveau deja parte de cele mai bune condiții.

Dacă Spitalul de Copii va fi complet renovat în curând, nici Spitalul Județean nu este mai prejos. Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, spune că investițiile nu se vor opri aici, ci va fi dotat ambulatoriul spitalului, printr-un proiect cu fonduri europene de aproape 10 milioane de lei, care este în evaluare la ADR Centru.

Sorin Țârcă