ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Locuințele s-au ieftinit în Brașov, în luna septembrie

Publicat: vineri, 11 Octombrie 2019 , ora 10.26

Brașovul este al doilea oraș din țară, după Iași, unde locuințele s-au ieftinit în septembrie, față de luna precedentă, conform unei analize realizate de o platformă online de imobiliare.

Aici, apartamentele s-au ieftinit cu aproape un procent, de la circa 1150 de euro, la aproape 1.140 de euro pe metrul pătrat util.

La polul opus, Bucureștiul și Constanța sunt orașele unde prețurile locuințelor au înregistrat cele mai mari creșteri, luna trecută.

În Capitală, pretențiile vânzătorilor s-au majorat cu 1,8%, în septembrie, ajungând la o medie de aproape 1.380 de euro pe metru pătrat util, față de circa 1.350 de euro, la sfârșitul lunii precedente. Cea mai semnificativă creștere a fost consemnată în Capitală, la apartamentele vechi, al căror preț a crescut, în septembrie, cu 2,3 procente.

Alte orașe unde prețul locuințelor a crescut, în septembrie, sunt Cluj-Napoca și Timișoara. 

Saviana Russu