ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Focuri de avertisment la furat de... cartofi

Publicat: miercuri, 16 Octombrie 2019 , ora 13.37

Focuri de avertisment în plan vertical la furat de... cartofi.

În cursul zilei de marți, în localitatea Sânpetru, polițiștii au surprins două persoane care încercau să fure cartofi.

La vederea polițiștilor, persoanele în cauză au luat-o la fugă pe câmp. Pentru prinderea lor, au fost efectuate două focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare, iar ca urmare a acestei acțiuni a fost prins și identificat unul din cei doi autori, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 34 ani. La scurt timp, a fost identificat și depistat și al doilea autor, în persoana unui bărbat în vârstă de 44 ani.

Bărbații ar fi sustras cantitatea totală de 200 kg cartofi, urmând a-i transporta cu ajutorul unei căruțe. Întreaga cantitate de produse a fost confiscată și predată unui reprezentant al societății păgubite.

Față de cei doi bărbați prinși în flagrant, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore și se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

Bianca Bucă