ACUM:
21.00
80's till 90's
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Viitorul aeroport brașovean, în atenția marilor companii aeriene ale lumii

Publicat: miercuri, 16 Octombrie 2019 , ora 17.37

Viitorul aeroport brasovean este în atenția marilor companii aeriene ale lumii. O delegație din cadrul Grupului Lufthansa a fost primită, miercuri, la Consiliul Județean Brașov, de către președintele Adrian-Ioan Veștea.  

Șeful administrației județene le-a prezentat oaspeților etapele parcurse până în momentul de față în realizarea proiectului, precum și demersurile care sunt în pregătire. Acesta i-a asigurat că,  în cazul în care nu vor apărea situații neprevăzute, la finele anului 2020 infrastructura Aeroportului Internațional va fi realizată în proporție de 90%.

Oficialii Lufthansa au fost interesați nu numai de stadiul proiectului, ci și de potențialul economic și turistic al județului Brașov, precum și de domeniile educaționale dezvoltate în mediul universitar brașovean.

Discuțiile au vizat posibilitatea deschiderii unor rute aeriene către HUB-uri din întreaga lume, precum și a unor zboruri directe către destinații importante din Europa. Lufthansa este compania aeriană numărul unu la nivel european.

Bianca Bucă