ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prefectul cere municipalității să pună parapeți pe DN 73 Brașov-Cristian

Publicat: vineri, 18 Octombrie 2019 , ora 15.57
Prefectul Județului Brașov, Marian Rasaliu

Parapeți de tip New Jersey, din beton armat, care să separe sensurile, pe DN 73 Brașov-Cristian. Aceasta este soluția pe care o propune Prefectura municipalității brașovene, pentru a reduce riscul de accidente mortale.

Astfel, din DN73 Brașov, Cristian, 2,8 kilometri aparține municipiului Brașov, iar un alt kilometru aparține Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Soluția parapeților și-a dovedit deja eficiența și pe alte artere naționale, după cum a subliniat prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu.

La ieșirea din Brașov sunt patru benzi, dar drumul se îngustează la un moment dat, circulându-se pe două benzi, o situație care pune în dificultate șoferii. Mai mult, fiind câte o bandă pe fiecare sens de mers pe acea porțiune, este trasată linie continuă, dar care nu este respectată întotdeauna, numeroși șoferi încălcând regulile de circulație. 

Adina Chirvasă