ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Copii, în vacanță sunteți așteptați la Teatru!

Publicat: luni, 21 Octombrie 2019 , ora 15.21

Prichindeii de grădiniță, dar și cei mai mici dintre elevi, cei din ciclul primar, vor avea, de la sfârșitul acestei săptămâni prima vacanță a acestui an școlar.

Vacanța începe din 26 octombrie și se va încheia în 3 noiembrie.

În prima parte a vacanței, Teatrul pentru Copii „Arlechino” îi așteaptă pe prichindei cu spectacole îndrăgite, în timpul săptămânii.

Astfel, în 29 octombrie, va fi pregătită „Cenușăreasa” să-și spună povestea. În 30 octombrie, vine rândul „Frumoasei Rapunzel”, iar în 31 octombrie, va fi prezentat spectacolul „Punguța cu doi bani”. Toate cele trei spectacole  încep de la ora 11.00.

Mai departe, la sfârșit de săptămână, în 2 noiembrie, va fi pregătit spectacolul „Gulliver” în țara păpușilor”, iar duminică, 3 noiembrie – „Povestea care a fost pătrată”.

Următoarea vacanță, de care se vor bucura elevii, de la ciclul primar, până la cel liceal, va fi cea de Crăciun, între 21 decembrie 2019 și 12 ianuarie 2020.  

Adina Chirvasă