ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două firme din țară interesate de extinderea iluminatului public din Tractorul

Publicat: marți, 22 Octombrie 2019 , ora 12.45

O firmă din București și o alta din Timișoara au depus oferte pentru proiectarea și modernizarea iluminatului public din zona nouă a cartierului Tractorul. Vorbim despre un contract cu o valoare de peste 7,2 milioane lei, cu tot cu TVA, ce are termen de execuție 18 luni, dintre care trei sunt doar pentru proiectare.

În perioada următoare comisia constituită pentru această achiziție va face evaluarea eligibilității ofertelor, după care evaluarea ofertelor tehnice și economice.

Contractul vizează introducerea iluminatului public pe 33 de artere din noua zonă a cartierului Tractorul. Pe unele dintre acestea, precum Ioan Socec, Alexandru Ciurcu, Manole Diamandi, Ștefan Baciu, Ioan Popasu, investiția va fi doar parțială. Asta pentru că pe acestea nu este reglementată situația juridică a terenului.

Introducerea iluminatului public în noua zonă a cartierului Tractorul este practic a doua etapă a programului municipalității de extindere a iluminatului public, prima vizând modernizarea iluminatului public din cartierele Stupini și Noua și extinderii pe cel de la intrările din oraș, DN 13 și DN 73.

Adina Chirvasă