ACUM:
16.30
Jurnal Militar
Urmează:
17.00
Auto Radio
Apoi:
18.00
Auto Radio (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festival de jazz și blues la Brașov

Publicat: luni, 28 Octombrie 2019 , ora 16.30

10 formații și peste 30 de artiști din toate colțurile lumii vor aduce jazz-ul și blues-ul la Brașov, pe scena Teatrului Sică Alexandrescu, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie.

Este a șaptea ediție a Brașov Jazz & Blues Festival, un eveniment care aduce atât concerte cu artiști de renume, cât și masterclass-uri și jam session.

Ca și în alți ani, trei seri sunt dedicate blues-ului, iar ultima, jazz-ului, iar evenimentul va fi deschis de seara de blues românesc, ce îi va avea în centru pe Berti Barbera și Nicu Patoi. 

Prețul biletelor la eveniment este 45 de lei, iar organizatorii spun că mai sunt puține disponibile, în timp ce abonamentele s-au epuizat.

La masterclass-uri, intrarea este liberă, ca, de altfel, și la serile de jam-session, ce vor avea loc într-un pub din Brașov, de joi și duminică.

Pentru serile de vineri și sâmbătă, intrarea este 15 lei.

Brașov Jazz & Blues Festival este un eveniment organizat de Asociația Culturală Fanzin și cofinanțat de Consiliul Județean Brașov și Primăria Municipiului Brașov.

Adina Chirvasă