ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii și turiștii sunt invitați, săptămâna viitoare, la o „Cină cu folos”

Publicat: miercuri, 30 Octombrie 2019 , ora 12.20

10 chefi celebri din România se reunesc, la Brașov, pentru a pregăti o „Cină cu folos”. Evenimentul va avea loc, în data de 5 noiembrie, la Sergiana Center, iar brașovenii și turiștii care vor să participe sunt așteptați să doneze pentru persoanele defavorizate, aflate în grija Fundației „Bucuria Darului”.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și a fost inițiat de chef Amedeo Drosu care a chemat, alături de el, alți 9 bucătari faimoși pentru a pregăti o cină specială. 

Nu mai puțin de 450 de suflete beneficiază, zilnic, de sprijinul Fundației „Bucuria Darului”. Vorbim de oameni ai străzii, dar și de copii care provin din familii sărmane sau bătrâni cu pensii foarte mici.

Anul trecut, miza evenimentului ''Cina cu folos'' a fost o excursie la Brașov pentru 30 de copii din Oituz. A fost pentru prima dată în viața lor când micuții au ieșit din localitatea natală. 

Adina Milea