ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Romsilva lansează campania „Un copil - un brăduț. O Prietenie pe viață!”

Publicat: marți, 5 Noiembrie 2019 , ora 12.32

Romsilva lansează campania „Un copil - un brăduț. O Prietenie pe viață!”.

Acțiunea va debuta, la Brașov, pe data de 6 noiembrie, la Școala Gimnazială Nr.30, unde copiii vor planta puieții în ghivece, sub îndrumarea unei echipe de silvicultori.  

Firmele, asociațiile, fundațiile sau persoanele fizice pot cumpăra un brăduț, care va fi plantat în ghiveci și va fi îngrijit, pentru ca în primăvara anului viitor să poată fi plantat în mediu natural.

Puieții pot fi achiziționați până în 30 noiembrie, iar acțiunile de plantare în ghivece se vor prelungi până la terminarea primului semestru al anului școlar.

Campania Romsilva vizează responsabilizarea copiilor față de natură, prin exemple practice în ceea ce privește îngrijirea și atenția ce trebuie acordată pădurilor. În acest demers, părinții, rudele sau prietenii sunt invitați să dea o mână de ajutor.

Adina Milea