ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Program special la Serviciul de Evidență a Persoanelor, în perioada alegerilor

Publicat: miercuri, 6 Noiembrie 2019 , ora 11.07

Brașovenii care rămân fără acte de indentitate în perioada alegerilor prezidențiale vor putea să obțină aceste documente de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Brașov, care va funcționa după un program special.

Astfel, potrivit unui anunț al Primăriei Brașov, pentru soluționarea cu celeritate a solicitărilor de eliberare a actelor  de identitate pentru persoanele cu drept de vot, SPCLEP va fi deschis în datele de 9 și 23 noiembrie (sâmbăta), între orele 8.00 și 16.00.

În datele de 10 noiembrie (primul tur al alegerilor prezidențiale) și 24 noiembrie (al doilea tur al alegerilor prezidențiale), Serviciul va avea program cu publicul între orele 7.00 și 21.00.

Este vorba de eliberări de documente. Dacă vă expiră buletinul și ați depus dosarul, iar acesta a fost procesat până în data de 8 noiembrie, atunci puteți să vă ridicați actul de identitate și în zilele de sâmbătă și duminică.

Tot procesul este valabil și pentru cel de-al doilea tur de scrutin.

Radio România Brașov FM