ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Restricții de trafic în oraș pentru Crosul 15 Noiembrie

Publicat: joi, 14 Noiembrie 2019 , ora 9.23

Atenție, brașoveni, duminică, în oraș, pe o parte dintre străzi vor fi restricții de trafic sau porțiuni de stradă închise circulației mașinilor. Asta pentru că duminică are loc Crosul 15 Noiembrie 1987, la care sunt înscriși deja 1500 de participanți.

Primul start, al doamnelor, va fi dat la ora 11.00, dar restricții vor fi încă de dimineață.

Astfel, integral închise vor fi porțiunea dintre Prefectură și Bulevardul Eroilor, între orele 7.00-18.00,  giratoriul de la Casa Armatei – Bulevardul Eroilor – strada Piața Teatrului, între orele 8.45 – 13.30  Bulevardul 15 Noiembrie, de la intersecția cu Vlad Țepeș până la giratoriul de la Camera de Comerț, între orele 10.30 și 13.30.

De asemenea, traficul rutier va fi întrerupt pe un singur sens -  sensul de mers spre București, pe partea din dreapta a carosabilului, între Bulevardul 15 Noiembrie, de la giratoiul din zona Camera de Comerț până la intersecția cu strada Poienelor – Roman.

Pe acest traseu, trecerile prin Calea București din străzile laterale (str. Nicolae Titulescu, str. Vulturului, str. Zorilor, str. Berzei) vor fi monitorizate și controlate de agenții Poliției Rutiere. Ieșirile din parcările de reședință spre Calea București vor fi blocate, conducătorii auto fiind rugați să folosească rute ocolitoare, cu ieșire spre str. Carpaților.

Tot cu prilejul acestui cros, vor fi eliberate două parcări publice din centrul municipiului Brașov, respectiv parcarea publică de pe B-dul Eroilor, din zona Prefectură – Modarom și parcarea publică de pe B-dul Eroilor, începând de la trecerea de pietoni de la Modarom până la intersecția cu str. Piața Teatrului (pe stânga carosabilului, în sensul de coborâre spre Teatru). Ambele vor fi închise de sâmbătă, 16 noiembrie, ora 0.00, până duminică, la ora 18.00

Adina Chirvasă