ACUM:
15.05
Sens unic
ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Dezbatere pe tema pădurilor din Brașov

Publicat: marți, 26 Noiembrie 2019 , ora 13.02

Brașovenii sunt invitați marți să-și dea cu părerea despre potențialul pădurilor aflate în administrarea Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt.

Consultarea publică, organizată în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Silvicultură (INCDS) "Marin Drăcea" Brașov, va avea loc la Facultatea de Silvicultură (corpul S, str. Șirul Beethoven nr. 1), sala SP4, începând cu ora 15.00.

Potrivit directorului Regiei Kronstadt, Dan Olteanu, dezbaterea se va concentra pe proiectul în implementare, "Monitorizarea stării ecosistemelor forestiere și valorificarea potențialului recreativ, cultural și istoric al pădurilor urbane și periurbane administrate de RPLP Kronstadt RA", în valoare totală de aproape 1,3 milioane de lei, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Scopul principal al proiectului îl reprezintă identificarea și punerea în valoare a potențialului pădurilor din Brașov și împrejurimi, precum și evaluarea biodiversității acestora.

Camelia Vlad