ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cercul de Donatori, o nouă ediție, joi, pentru trei cauze

Publicat: miercuri, 27 Noiembrie 2019 , ora 14.33

Brașovenii sunt invitați, din nou, să se implice în cauzele comunității, în cadrul celei de-a 8-a ediție a Cercului de Donatori.

Evenimentul va avea loc joi, începând cu ora 18.30, Hotel Kronwell Brașov.

Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară, care finanțează, practic, prin mecanimsul filantropic al Cercului de donatori, proiecte ale comunitățile locale.

În acest an sunt înscrise trei cauze. Primul proiect „Împreună încălzim suflete”, propus de Fundația Bucuria Darului, vrea să ajute 20 de familii să primească sobe de teracotă și lemne.

Al doilea proiect este „MAMA 24/24”, propus de Asociația de Servicii Sociale SCUT, care vrea să ajute 5 mame tinere să își crească micuții alături de ele. Este vorba despre mame ieșite din centre de plasament.

Al treilea proiect este „Zâmbesc din nou, cu ajutorul tău”, propus de Grup de Inițiativă Local, ce vrea să ajute copiii victime ale violenței domestice, oferindu-le terapie psihologică de specialitate.

Până în prezent, au confirmat participarea peste 170 de persoane.

Adina Chirvasă