ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Conducere nouă la Colegiul Medicilor Stomatologi din Brașov

Publicat: luni, 2 Decembrie 2019 , ora 15.58

Dr. Mihaela Albu a fost aleasă președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din Brașov, o organizație care numără peste 700 de specialiști.

După o lună de campanie, stomatologul brașovean a obținut un mandat pentru patru ani, începând din 29 noiembrie, alături de alți 28 de dentiști, cu obiectivul clar de a-i reprezenta din punct de vedere profesional pe toți ceilalți.

"Reprezentăm interesele profesionale ale colegilor noștri, precum și ale pacienților din orașul și judetul nostru, și încercăm să facem programe de dezvoltare care să aducă mai binele în comunitatea noastră", a declarat dr. Mihaela Albu.

De regulă, stomatologii au cabinete private, SRL-uri sau cabinete individuale, foarte puțini, din păcate, în rețelele de stat, cum ar fi și cea școlară, care "nu este atât de bine dezvoltată pe cât ne-am dori", potrivit medicului brașovean.

"Casa de Asigurări de Sănătate are ca obiect de activitate tratamentul cu titlu de gratuitate al copiilor până în 18 ani. Din păcate, fondurile nu sunt suficiente pentru ca măsura să fie pe deplin îndeplinită. Este și obiectivul tuturor medicilor, pentru că în momentul în care vom avea aceste fonduri, și pacienților le va fi mai bine", a precizat stomatologul.

Dr. Mihaela Albu are 51 de ani, este medic stomatolog de peste 20 de ani, și este și președintele Asociației Medicilor Dentiști Brașov, care de 11 ani desfășoară un program de educație dentară în grădinițele și școlile județului.

Camelia Vlad