ACUM:
17.00
Auto Radio
Urmează:
18.00
Auto Radio (continuare)
Apoi:
19.00
Rockada

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În Poiana Brașov, pârtiile vor fi deschise înainte de Crăciun

Publicat: marți, 3 Decembrie 2019 , ora 15.08
Dorin Drăgoi, administrator domeniu schiabil Poiana Brașov
A început să ningă în multe județe din centrul tarii, insa in Poiana Brasov administratorul domeniului schiabil, Dorin Drăgoi nu poate estima exact când vor fi deschise pârtiile. Dacă vremea e favorabilă, speră că acest lucru se va întâmpla înainte de Crăciun.

Și administratorul pârtiei de la la Toplița, Nicolae Baciu speră ca pârtiile să fie deschise în cel mult două săptămâni:

,,Ca o premieră în acest an, ne vom adresa și turiștilor cu săniuțe. Ei nu vor mai trebui să-și tragă sania la deal, ci vor fi transportați cu o bandă modernă. Este vorba despre o investiție de 250.000 euro,, 

 Și in Șugaș Băi din Covasna au fost pornite tunurile de zăpadă, astfel că, dacă vremea va permite, pârtia mică de schi din stațiune, de 250 metri, ar putea fi pusă în funcțiune la sfârșitul acestei săptămâni. 

Saviana Russu