ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ferma Educațională a Animalelor Salvate, la Zărnești

Publicat: miercuri, 11 Decembrie 2019 , ora 8.13

Copiii care au văzut animale domestice doar la televizor sau pe internet, au de acum posibilitatea să le vadă și în mediul lor natural. O Fermă Educațională a Animalelor Salvate a fost deschisă, ieri, la sanctuarul de Urși din localitatea brașoveană Zărnești. Aici, vizitatorii pot admira animalele domestice într-un mediu natural și pot  afla lucruri inedite despre fiecare specie în parte.

Animalele găzduite de noua fermă au fost salvate de la rele tratamente aplicate de foștii stăpâni. 

Primii vizitatori ai fermei educaționale au fost mai mult decât încântați de ceea ce au văzut și învățat. La rândul lor, cadrele didactice spun că o astfel de excursie este mai mult decât importantă pentru micuții care pot învăța mult mai ușor biologie.

Cai, măgari, capre, oi, iepuri sau diferite păsări de curte au fost salvate de către reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni și aduse la ferma educațională unde trăiesc și sunt îngrijite la fel de bine ca în curțile gospodarilor. 

Noua fermă educațională a fost deschisă în incinta sanctuarului Libearty de la Zărnești și are 7.000 de metri pătrați.

Copiii de până la 18 ani pot intra gratuit aici, studenții plătesc 10 lei, iar intrarea generală este de 15 lei.

Sorin Secli