ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Muzică de poveste”, în beneficiul Liceului de Muzică din Brașov

Publicat: joi, 12 Decembrie 2019 , ora 13.18

Cea de-a IV-a ediție a spectacolului caritabil "Muzică de poveste" are loc sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 17.00, la Sala Patria din Brașov.

Organizatorii evenimentului își propun, pentru această ediție, să îi sprijine pe micii artiști brașoveni, elevi ai Liceului de Muzică, care au nevoie de un nou pian de concert, necesar pentru a putea atinge performanța artistică.

În cadrul spectacolului vă veți putea delecta cu muzică specifică sărbătorilor de Crăciun. Atmosfera de bucurie va fi întreținută atât de corul, elevii și profesorii liceului, cât și de invitații speciali, soprana Maria Petcu-Catrina, de la Opera Brașov, interpreta de muzică populară Rodica Stan, Ansamblul "Efthymos" al Comunității Elene Brașov, sau Ansamblul de Dansuri Populare "Junii Săceleni".

Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la sediul Liceului Vocațional de Muzică "Tudor Ciortea" din Brașov, iar în seara evenimentului, pot fi achiziționate de la Sala PATRIA, prețul unei invitații fiind de 30 de lei.

Asociația de părinți PRO MUSICA "Tudor Ciortea" Brașov pune la dispoziție, pentru cei interesați, și un cont pentru donații: RO15CECEBV0630RON0843584, deschis la CEC Bank.

Radio România Brașov FM