ACUM:
16.03
Călător pe unde și oriunde (continuare)
Urmează:
16.30
Jurnal Militar
Apoi:
17.00
Auto Radio

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

150.000 de lei de la PAID, pentru construcția căminului Școlii Profesionale Kronstadt

Publicat: luni, 23 Decembrie 2019 , ora 18.22

150.000 de lei va primi municipalitatea brașoveană, pentru cofinanțarea căminului Școlii Profesionale Germane Kronstadt.

Banii vin de la POOL-UL de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale S.A. * (PAID), care dă, pentru al doilea an consecutiv, bani pentru un proiect al municipalității brașovene. Asta după ce, municipiul s-a clasat, din nou, pe primul loc din țară la plata asigurărilor obligatorii, peste 65% dintre proprietari având asigurare obligatorie a locuinței.

Municipalitatea speră ca la începutul anului viitor să lanseze licitația pentru construcția efectivă a căminului Kronstadt, iar în prima parte a anului să înceapă efectiv construcția.

Căminul ar urma să aibă 9 etaje și va avea o capacitate de 300 de locuri. Vor fi și spații de cazare pentru profesori invitați, două săli multifuncționale pentru studiu individual, întâlniri sau conferințe.

Adina Chirvasă