ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bancomat distrus în Poiana Brașov

Publicat: duminică, 29 Decembrie 2019 , ora 13.25

UPDATE: Din primele cercetări a rezultat faptul că, în 27 decembrie, bancomatul ar fi fost alimentat cu sumele de 107.000 de lei și 1000 de euro.

..........................

Un bancomat amplasat în curtea unui local a fost distrus, noaptea trecută, în Poiana Brașov. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bancomat amplasat în curtea unui local din Stațiunea Poiana Brașov, ar fi distrus.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști si polițiști de ordine publică. Aceștia efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și a identificării autorilor. Nu s-au înregistrat victime.

Radio România Brașov FM