ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vehiculele abandonate pe spațiul public, o problemă la Brașov

Publicat: luni, 30 Decembrie 2019 , ora 12.46

USR propune, printr-o inițiativă parlamentară, ca perioada de ocupare a spațiului public pentru vehiculele neutilizate să fie limitată la 6 luni, după care mașinile să fie încadrate ca „vehicule abandonate sau fără stăpân”, iar acestea să intre în proprietatea unității administrativ teritoriale pe raza căreia a fost identificată, în caz că proprietarul nu răspunde somației de a-și ridica mașina nemișcată jumătate de an.

Inițiatorii au motivat necesitatea unei astfel de legi exemplificând și cu cele peste 300 de mașini abandonate care s-ar afla pe raza municipiului Brașov. Primarul Brașovului, George Scripcaru, consideră că este binevenită această modificare legislativă. Mai mult, în opinia edilului, ar trebui îmbunătățită, având în vedere dificultățile întâmpinate până acum la Brașov prin aplicarea actualei legi.

O altă problemă cu care se confruntă Brașovul este cea generată de mașinile parcate neregulamentar. Nu de puține ori, acțiunea de ridicare a acestora se lasă cu scandal.

Camelia Vlad