ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În Poiana Brașov se dă startul sezonului de schi

Publicat: luni, 30 Decembrie 2019 , ora 14.18

Chiar dacă anul acesta zăpada s-a lăsat așteptată, în ultima zi din 2019 se va putea schia în Poiana Brașov.

La Vârful Postăvaru, stratul de zăpadă atinge 70 de centimetri, suficient cât să se poată schia în condiții optime. Tunurile de zăpadă și-au făcut și ele datoria, astfel că, din 31 decembrie, se va schia pe aproape toate pârtiile din Poiana Brașov. 

Schiorii se vor putea bucura nu numai de sportul lor preferat, ci și de peisaje de vis, așa cum sunt în fiecare iarnă în Masivul Postăvaru. Chiar în penultima zi a anului, plafonul de nori era mult sub vârful muntelui, astfel că vizibilitatea era perfectă la mulți kilometri distanță.

De siguranța schiorilor se vor ocupa cei de la Salvamont, care au montat deja plasele de siguranță și vor fi pe pârtii pe întreaga durată a sezonului. 

Turișii au sosit în Poiana Brașov încă dinaintea Crăciunului, însă unii au plecat deja, dezamăgiți că nu au putut schia nici măcar o oră. Cei care și-au programat concediul începând cu Revelionul au fost mai inspirați și se vor putea bucura de munte din 31 decembrie.

Sorin Țârcă