ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un spectacol altfel, în care publicul va avea cuvântul, la Teatrul „Sică Alexandrescu”

Publicat: vineri, 10 Ianuarie 2020 , ora 14.43
Gabriel Costea, directorul Teatrului

Un spectacol altfel, în care publicul va avea cuvântul. Este propunerea pe care v-o face conducerea Teatrului "Sică Alexandrescu", în 15 ianuarie, când este marcată Ziua Culturii Naționale, cu prilejul celor 170 de ani scurși de la nașterea marelui poet național Mihai Eminescu.

Spectacolul "Eminescu - 170" va începe de la ora 19.00 și va fi un eveniment unde toți iubitorii operei eminesciene sunt invitați la o seară de gală atât în sală, cât și pe scenă.

În deschiderea evenimentului vor vorbi prof. Vasile Oltean, de la Muzeul Primei Școli Românești, Mihaela Malea Stroe, de la Uniunea Scriitorilor, filiala Brașov, apoi vor fi cântece dedicate poetului Mihai Eminescu, precum și momente de recitare de poezie. Orice brașovean care dorește este așteptat pe scenă, după cum a precizat directorul instituției, actorul Gabriel Costea.

Spectacolul va fi cu intrare liberă.

Adina Chirvasă